miércoles, 23 de enero de 2013

"La voz de Iñaki" i "Pura vida"

El Club de Muntanya Rotipet projectarà per primera vegada a la Comunitat Valenciana els documentals Pura Vida  i la Voz de Iñaki

El dia 16 de febrer a les 18 hores, l’auditori municipal de Canet d’En Berenguer acollirà un cicle de documentals sobre el muntanyer Iñaki Ochoa organitzat pel Club de Muntanya Rotipet.
Per primera vegada, els espectadors valencians podran veure a la Comunitat Valenciana, les projeccions de “La Voz de Iñaki” i “Pura vida”, que relaten l’existència de l’alpinista navarrès que va perdre la vida al 2008 mentre realitzava l’ascensió a l’Annapurna.
“La Voz de Iñaki” és un ventall d’imatges i testimonis del propi Iñaki que durant la seua vida varen recollir la seua família i amistats, on ens parla de Navarra, de la família i la muntanya i tot allò que l’envolta com l’esforç, la natura, la amistat, la felicitat i la mort.
“Pura Vida”, títol inspirat en la frase més característica d’Ochoa quan conquistava un cim, relata l’intent de rescat que durant quatre dies procuraren els millors muntanyers del món per salvar-li la vida però que finalment va fracassar, deixant el cos d’Iñaki per sempre a 7000 metres d’altura.
El cicle comptarà amb una conferència de María Climent, representant de la Fundació Iñaki Ochoa – SOS Himalaya, ONG creada pel propi Iñaki Ochoa per facilitar la vida als xiquets del Himalaya amb la creació d’orfenats, hospitals i centres escolars.
Tots els ingressos recollits per la venda d’entrades, 3€, seran per ajudar a fer realitat el projecte de l’ONG.
Les entrades es poden comprar de manera anticipada a les instal·lacions de la piscina municipal de Canet d’En Berenguer, o el mateix dia en taquilla. També es poden resrvar al telèfon 96 268 00 67.
L'aforament del auditori es de 500 persones.
L’activitat compta amb el suport de l’ajuntament de la localitat i diversos comerços locals.
Amb aquests actes, el Club de Muntanya Rotipet celebra el seu primer aniversari i enceta un cicle d’activitats culturals relacionades amb la muntanya i el respecte al medi ambient. 

El Club de Montaña Rotipet proyectará por primera vez en la Comunidad Valenciana los documentales Puro Vida y la Voz de Iñaki.
El día 16 de febrero a las 18 horas, el auditorio municipal de Canet d'En Berenguer acogerá un ciclo de documentales sobre el montañero Iñaki Ochoa organizado por el Club de Montaña Rotipet. Por primera vez, los espectadores valencianos podrán ver en la Comunidad Valenciana, las proyecciones de "La Voz de Iñaki" y "Pura vida", que relatan la existencia del alpinista navarro que perdió la vida en el 2008 mientras realizaba la ascensión al Annapurna. "La Voz de Iñaki" es un abanico de imágenes y testimonios del propio Iñaki que durante su vida recogieron su familia y amistades, donde nos habla de Navarra, de la familia y la montaña y todo lo que le rodea como el esfuerzo, la naturaleza, la amistad, la felicidad y la muerte. 
"Pura Vida", título inspirado en la frase más característica de Ochoa cuando conquistaba un cima, relata el intento de rescate que durante cuatro días procuraron los mejores montañeros del mundo por salvarle la vida pero que finalmente fracasó, dejando el cuerpo de Iñaki por siempre a 7000 metros de altura. El ciclo contará con una conferencia de María Climent, representando a la Fundación Iñaki Ochoa - SOS Himalaya, ONG creada por el propio Iñaki Ochoa por facilitar la vida a los niños del Himalaya con la creación de orfanatos, hospitales y centros escolares. 
Todos los ingresos recogidos por la venta de entradas, 3EUR, serán por ayudar a hacer realidad el proyecto de la ONG. 
Las entradas se pueden comprar de manera anticipada en las instalaciones de la piscina municipal de Canet d'En Berenguer, o el mismo día en taquilla.  Tambien se pueden reservar en el teléfono 96 268 00 67.
El aforo del auditorio es de 500 personas.
La actividad cuenta con el apoyo del ayuntamiento de la localidad y varios comercios locales. Con estos actos, el Club de Montaña Rotipet celebra su primer aniversario y empieza un ciclo de actividades culturales relacionadas con la montaña y el con respecto al medio ambiente.

2 comentarios: